39 embert menekítettek ki egy égő házból Miskolcon

Téma: 

Harminckilenc embert menekítettek ki a tűzoltók Miskolcon egy égő házból péntek hajnalban, majd eloltották a tüzet - olvasható a katasztrófavédelem honlapján.A lángok egy négyszintes lakóépület egyik első emeleti lakásában csaptak fel a Lorántffy Zsuzsanna utcában.

 Vajda JánosA tűzoltók a tűz oltásával párhuzamosan az összes lakást átvizsgálták, a kimenekítetteket pedig melegedőbuszba kísérték.Elsődleges információink szerint egy ember megsérült, őt a mentők füstmérgezés gyanújával szállítják kórházba.Forrás: MTIKép: MTI Fotó: Vajda János

Kapcsolódó cikkeink

Kerekes székes embert raboltak ki Miskolcon szombaton, a bűncselekménnyel gyanúsított 40 éves helybéli asszonyt elfogták - tette közzé a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján vasárnap.

hirado.hu

Rövidesen rendeződhet a több mint 4 millió embert érintő osztatlan közös tulajdonú birtokok helyzete, mivel hamarosan a parlament elé kerülhet az erről szóló törvényjavaslat - közölte az agrárminiszter pénteken Hévízen.

AFP

A brit rendőrség csütörtökön közölte, hogy újabb három embert vett őrizetbe a London hídon történt szombat esti merényletek után.

2021. március 6., szombat, Leonóra,Inez