Akkor. Amikor.

Téma: 

A véghajrájához érkezett az M1 átalakítása, amelynek köszönhetően egy 0-24 órás hírcsatornát láthat a nagyérdemű március 15-étől. A csatorna általános struktúrája jól mutatja, hogy egy egészen új típusú adó jön létre.

 
Véghajrájához érkezett az M1 átalakítása, amelynek köszönhetően egy 0-24 órás hírcsatornát láthat a nagyérdemű március 15-étől. A csatorna általános struktúrája jól mutatja, hogy egy egészen új típusú adó jön létre.Az új struktúra legfontosabb pillérei az óránkénti híradók lesznek, amelyeket stúdióbeszélgetések, magazinműsorok, helyszíni bejelentkezések, időjárás-jelentés, sok sport és más érdekességek egészítenek majd ki. A hírcsatorna alapelve: a legfrissebbet a leggyorsabban. Ennek köszönhetően a tévénézők semmilyen fontos eseményről nem maradnak le, sőt, azok nagy részét az eseménnyel egy időben, tehát élőben láthatják. Ezt szimbolizálja az új szlogen is: a nézők AKKOR láthatják az új eseményeket, AMIKOR azok zajlanak.
 
 
A megújuló M1-en hírolvasók helyett házigazdák várják a nézőket: Hevér Lóránt és Imre Balázs a reggeli műsorsávban váltja egymást, Meszes Bogi és Takács Bence délelőtt, Radnai Csaba és Somorjai Balázs délután várja a tévé elé ülőket. Az esti műsorsáv két házigazdája Németh Balázs és Borsa Miklós lesz.A következő napokban számtalan információt osztunk meg a hirado.huoldalon a hírcsatornával kapcsolatban. Bemutatjuk a házigazdákat, valamint betekintést nyújtunk a tudósítói munka világába is. A nézők megismerhetik a leendő magazinműsorokat, és számos más érdekes részletet az új M1-ről. Hogy mikor? Akkor. Amikor.
 
 
 
 
-mti-
 

 

Kapcsolódó cikkeink

A magyarországi megyék már akkor is léteztek, "amikor az Európai Unió sehol sem volt"

A fejlesztési régiókkal szemben a megyék létjogosultságáról beszélt Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes. Azt mondta, a magyarországi megyék már akkor is léteztek, amikor az Európai Unió sehol sem volt.

Egy ember meghalt, amikor kigyulladt egy családi ház Miskolcon

Egy ember meghalt, amikor kigyulladt egy családi ház pénteken délelőtt Miskolc külvárosában, a Lónyai Menyhért utcában – tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

 Zagyva: Ha itt ez megy, akkor mi mehet Borsodban?

A kerékpárt annak ellenére lopták el, hogy az Országgyűlés Hivatalának épülete előtti parkolót biztonsági őr és több kamera is figyeli

2020. május 29., péntek, Magdolna