Az építkezés költségvetése lesz a jövő évi

Téma: 

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerint a jövő évi költségvetés az építkezés költségvetése lesz, amelyben van lehetőség a növekedésre.

A tárcavezető erről a 2014-es költségvetés elfogadását követően tartott sajtótájékoztatóján beszélt kedden a Parlamentben. Közlése szerint a költségvetés elkészítésekor arra törekedtek, hogy az egyszerre teremtse meg pénzügyi stabilitást, illetve érdemben csökkentese a háztartások, családok terheit.

 

Kérdésre válaszolva kijelentette: az idén sem kellett a rezsicsökkentés miatt módosítani a költségvetést, s erre 2014-ben sem lesz szükség. Ismertetése szerint a költségvetésben 220 milliárd forint tartalék áll rendelkezésre.

-mti-

Kapcsolódó cikkeink

MTI Fotó: Ujvári Sándor

Az igazságügyi minisztérium parlamenti államtitkára szerint "másként nem is nagyon képzelhető el a tiltott határátlépés, mint ennek a határzárnak a megrongálásával", tehát azt csak úgy akadályozhatják meg, ha annak megrongálását büntethetővé teszik.Elegendő...

MTI/EPA/Pete Summers

A brit miniszterelnök szerint csak a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről szóló jelenlegi megállapodástervezettel képzelhető el az Egyesült Királyság zökkenőmentes kilépése az Európai Unióból.

Forgalomkorlátozás lesz szerdán Miskolc több pontján. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta az Irány Televízió szerkesztőségét, hogy
15.00 – 16.00 óra között időszakosan lezárják az Ifjúság utat a Fényi Gyula tér irányába.

2020. január 18., szombat, Piroska