Az M1 képernyőjén a magyar csapatok Európa Liga-visszavágói

Téma: 

Jövő csütörtökön az M1 tévécsatorna mindkét érdekelt magyar csapat, a Budapest Honvéd és Videoton FC visszavágóját is élőben közvetíti a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének első fordulójából.A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) pénteki közleményéből kiderül, hogy a csütörtöki első találkozók kiemelt nézettséget hoztak. A Honvéd mérkőzését - amelyet 4-1-re nyert a montenegrói Celik Niksic vendégeként - 225 ezren nézték végig, a közvetítésre pedig 822 ezren kapcsoltak oda egy időre.

A Videoton Mladost Podgorica elleni összecsapását - amely a fehérváriak 2-1-es hazai sikerével zárult - 423 ezren követték végig, ugyanakkor 1 millió 400 ezren kapcsoltak oda a találkozóra.

A Videoton jövő csütörtökön 18 órakor kezdődő mérkőzése előtt 17.30 órától indul az M1 műsora, míg a Budapest Honvéd 20.30 órakor lép pályára, a felvezető pedig már 20.15 órától látható lesz.

Az első találkozó kommentátora Menczer Tamás, míg az utóbbié Knézy Jenő lesz.

Kapcsolódó cikkeink

Petro Porosenko ukrán államfő kijelentette, hogy orosz csapatok hatoltak be Ukrajnába - tájékoztatott a Reuters jelentése szerint csütörtökön honlapján az elnöki hivatal.

 

 Az olaszországi cigánytáborok lerombolását szorgalmazta szerdán Matteo Salvini, az Északi Liga szélsőséges olasz párt főtitkára a romák nemzetközi napján. Az olaszok 85 százaléka cigányellenes a felmérések szerint.

AP

Mike Pompeo amerikai külügyminiszter, miután kilenc államot érintő közel-keleti útjának aktuális állomásán, Kairóban egyiptomi vezetőkkel tárgyalt, csütörtökön megerősítette, hogy az amerikai csapatok kivonulnak Szíriából.

2019. június 27., csütörtök, László