Befizette a vitatott útiköltséget a polgármester

Téma: 

Nagyobb kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás bűntette és más bűncselekmény miatt a Miskolc Városi Ügyészség vádat emelt Füzesséri József ellen. A vádirat szerint a polgármester az önkormányzat tulajdonában lévő személyautót havi 2000-2000 kilométerig hivatalos és magánutakra egyaránt igénybe vehette, amennyiben a magáncélú használat költségeit megtéríti. A vádhatóság szerint azonban 2007-2009-ben Füzesséri József folyamatosan megtévesztette az önkormányzatot a gépkocsi használatával kapcsolatban, a menetlevelekben és az útnyilvántartásokban valótlan adatokat tüntetett fel, magánútjait hivatalos használatként tartotta nyilván, amivel az önkormányzatának 963 ezer forint kárt okozott-írja a boon.hu

Kapcsolódó cikkeink

EPA

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök aláírta pénteken a középfokú oktatásról szóló, Budapest és a kárpátaljai magyar kisebbségi szervezetek által is kifogásolt törvényt – derült ki az államfői hivatal honlapján megjelent közleményből.

EPA

Nagy többséggel megszavazta vitatott szerzői jogi szabályozási tervezetét szerdán az Európai Parlament plenáris ülése.

EPA

Aláírta a kisebbségek által bírált ukrán nyelvtörvényt kedden Andrij Parubij házelnök azután, hogy a parlament elvetette mind a négy előterjesztést, amely a jogszabály visszavonására irányult.

2021. március 1., hétfő, Albin