Bemutatta téli menetrendjét a Wizz Air

Téma: 

Bemutatta 2015-ös téli menetrendjét a Wizz Air. A low-cost légitársaság szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleménye szerint a Wizz Air az idei téli szezonban 24 országban összesen 40 úti célt tesz elérhetővé Magyarországról.

 
„A Wizz Air nagy örömmel mutatja be 2015-ös, Magyarországról elérhető téli menetrendjét” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője. – „Számtalan izgalmas desztináció érhető el Budapestről alacsony árainkon, amelyek üzleti és szabadidős utazáshoz, síeléshez egyaránt kiválóak, például Kutaisi, Moszkva, Lisszabon vagy Alicante. Reméljük, utasaink örömüket lelik majd a két magyar repülőtérről elérhető, összesen 40 nagyszerű útvonalban. Jegyek a téli menetrend járataira már elérhetők a wizzair.com oldalon” – tette hozzá Daniel de Carvalho.
 
A Wizz Air rövidre szabott közleménye öt népszerű úti célt kiemelve részletezte a járatsűrűség alakulását, amely szerint a téli menetrendben Budapestről Dubajba heti három, Isztambulba heti öt, London-Lutonra heti huszonhat, Madridba heti négy és Maastrichtba heti két járat szerepel a kínálatban. Magyarországi utasainak a Wizz Air a budapesti Liszt Ferenc, valamint a debreceni repülőtérről biztosít járatokat a flotta 180 üléses Airbus A320 típusaival.
 

Kapcsolódó cikkeink

A Wizz Air bemutatta 2014-es nyári menetrendjét, amelyben 35 ország és több mint 280 útvonal szerepel.

A Wizz Air ma megkezdi új Debrecen-Dortmund útvonalának működtetését. A légitársaság első dortmundi járata 2013. április 26-án 15:45-kor száll fel a debreceni repülőtérről. Az új járatra a viteldíjak 4 990 forintnál kezdődnek.

MTI Fotó

Ingyenessé teszi a nagyméretű kézipoggyászt is a magyar kötődésű Wizz Air a járatain, de a fedélzetre csak az elsőbbségi beszállással rendelkező utasok vihetik fel biztosan a csomagot - mondta Váradi József vezérigazgató az MTI-nek szerdán.

2020. július 8., szerda, Ellák