Budapesten tárgyalnak hétfőn a visegrádi országok kormányfői

Téma: 

Budapesten tárgyalnak hétfőn a visegrádi országok - Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia - kormányfői - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője. Jiri Rusnok cseh, Donald Tusk lengyel és Robert Fico szlovák miniszterelnök reggel 9 óra után érkezik az Országház épületébe. A plenáris ülést követően a négy kormányfő közös sajtótájékoztatót tart. A program munkaebéddel zárul - közölte Havasi Bertalan.

A négy közép-európai ország együttműködését összehangoló V4 soros elnöki posztját jelenleg Magyarország tölti be.

Kapcsolódó cikkeink

MTI Fotó: Bruzák Noémi

Hétfő estétől kedd délutánig 140 milliméternyi csapadék hullott Budapesten, ami több mint két és fél hónap átlaga - jelentette ki az Országos Meteorológiai Szolgálat meteorológusa az M1 aktuális csatorna műsorában.A vihar gócpontja éppen az OMSZ fővárosi...

MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Sajtóhírek szerint az esti magyar-román meccsre "hangoló" magyar ultrák mentek neki a vendégszurkolóknak. Az MTI úgy tudja, hogy nemcsak a belvárosban, hanem a Városligetben is volt összecsapás a két tábor között.

MTI Fotó Mohai Balázs

Az ország minden megyéjében és Budapesten is nyert a Fidesz–KDNP – mondta a Nézőpont Csoport vezetője vasárnap este az M1 választási műsorában.

2019. szeptember 16., hétfő, Edit