Csányi Sándor a világ leggazdagabbjai közé került

Téma: 

Csányi Sándor, az OTP Bank vezérigazgatója bekerült a világ leggazdagabbjai közé az amerikai Forbes magazin legfrissebb adatai szerint - írja keddi számában a Blikk.Az OTP Bank vezérigazgatója a lap szerint a leggazdagabb magyar, és egymilliárd dolláros, 287,9 milliárd forintos vagyonával került fel az amerikai magazin listájára, amelyen a világ 1700 legvagyonosabb embere szerepel.

 Illyés TiborCsányi Sándor az első magyar ebben az elitklubban, a Forbes magazin The World's Billionaires List márciusi számában lesz olvasható a neve - írták.A Blikk közölte, hogy a lista első helyén változatlanul Bill Gates szerepel 79,3 milliárd dollárra becsült vagyonával. A második a spanyol Amancio Ortega, míg a világ harmadik leggazdagabb üzletembere a szintén amerikai Warren Buffet lett.Forrás: hirado.huKép: MTI Fotó: Illyés Tibor

Kapcsolódó cikkeink

MTI/Máthé Zoltán

Mindenkit arra kérnek, hogy éljen a népszavazás lehetőségével, mert az emberek a saját életükről döntenek, ezt kell mérlegelniük.

MTI Fotó Vajda János

Villamos és kisteherautó ütközött Miskolc belvárosában péntek reggel, a villamos kisiklott, az autó utasa megsérült – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

MTI Fotó Baranyi Ildikó

Nem ért egyet az RMDSZ a román kormány döntésével, mely sürgősségi rendelettel módosította a büntető törvénykönyvet és a büntetőeljárást.

MTI Fotó Szigetváry Zsolt

Hétfőtől és csak személyesen vehetik át a magyarországi lakcímmel nem rendelkező választópolgárok a szavazási levélcsomagjaikat a kijelölt külképviseleteken. A szavazatot visszajuttatni már nem kötelező személyesen.

2020. szeptember 30., szerda, Jeromos