Csődbe ment a vizsolyi önkormányzat

Téma: 

A döntés július 4-én emelkedett jogerőre, az adósságrendezési eljárás megindítására irányuló kérelem benyújtásának időpontja pedig az előző év novemberében volt. A csődbe ment önkormányzatot a Mátraholding Zrt.-t próbálja majd gatyába rázni.

Kapcsolódó cikkeink

 

 
  
 

A reformáció közelgő 500. évfordulójához kapcsolódó munka szerdán kezdődött meg a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Vizsolyban.

Bánné dr. Gál Boglárka köszöntötte a résztvevőket

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Értéktár konferenciával ünnepelte  Vizsolyban, hogy az első magyar nyelvű teljes bibliafordítás, a Vizsolyi Biblia bekerült a hungarikumok közé.

illusztráció

Visszavonta a vizsolyi Attila Patika működési engedélyét és ötmillió forint bírságot szabott ki az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) a gyógyszertárat működtető cégre, mivel az súlyosan megsértette a gyógyszerek forgalmazására vonatkozó...

A szerencsi csokoládéval és a Vizsolyi Bibliával bővülhet a hungarikumok köre

A szerencsi csokoládé és a kürtőskalács is hungarikum lehet hamarosan - mondta Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter csütörtökön Budapesten, amikor megnyitotta az első Hungarikum Hétvégét, a magyar nemzeti értékeket bemutató kulturális és gasztronómiai fesztivált...

2021. március 1., hétfő, Albin