Dömötör: Minimálisra kell csökkenteni a személyes találkozások számát

Téma: 

Eljutottunk a koronavírus-járványnak abba a szakaszába, amikor minimálisra kell csökkenteni a személyes találkozások számát – hangsúlyozta Dömötör Csaba államtitkár szerdán közzétett videójában.

Új szakaszba lépett a járvány, és így a kormány tájékoztató kampánya is. Mától új filmek jelennek meg azzal a fő üzenettel, hogy minimálisra kell csökkenteni a személyes találkozások számát. Csak így lehet elkerülni az egészségügyi rendszer túlterhelését. Ezek nehéz döntések, de most életeket menthetnek” – részletezte közösségi oldalán közzétett videójában Dömötör Csaba parlamenti államtitkár.

MTI Fotó

Forrás: hirado.hu

Kép: MTI Fotó

 

Kapcsolódó cikkeink

Magyarországot őrizni kell és meg kell újítani; nem szabad hagyni, hogy bárki elcsúfítsa - mondta Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter pénteken Budapesten, a Millenáris Teátrumban Orbán Viktor évértékelőjét megelőző beszédében.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal közleménye szerint: augusztus 31-ig kipostázta azokat a leveleket, amelyekben közel 31 ezer civil szervezetet tájékoztatott a személyi jövedelemadóból felajánlott összeg várható nagyságáról, és az ahhoz szükséges törvényi feltételekről.

Thürmer: Ki kell lépni az EU-ból!

Az EU "retteg", mert sem az Egyesült Államokkal, sem Kínával nem bírja a versenyt, ezért nem érdemes EU-tagországnak maradni a továbbiakban, hanem fel kell ébredni és cselekedni kell - mondta Thürmer Gyula a Városligetben.

2020. augusztus 3., hétfő, Hermina