Egy kamion átszakította szalagkorlátot az M3-as autópályán

Téma: 

Átszakította a szalagkorlátot egy külföldi rendszámú kamion az M3-as autópályán Mezőkeresztesnél kora délután. A kamion a szemközti oldalon állt meg, szerencsére senki nem sérült meg a balesetben. A Budapest felé vezető sávot lezárták, a forgalmat elterelték. A mezőkövesdi tűzoltók vonultak a helyszínre, az útra folyt olajfoltot takarították fel. Egyelőre nem tudni, mi okozta a balesetet, a Híradó úgy tudja, hogy a sofőr műszaki hibára hivatkozott, azt mondta: defektet kapott.

Kapcsolódó cikkeink

Felborult egy kamion az M3-as autópálya Debrecen felé vezető oldalán a hejőkürti lehajtónál kedd reggel. Az utat az érintett szakaszon lezárták.

Kamion gázolt halálra egy férfit szombat délelőtt, Miskolcon - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.Dobi Tamás elmondta: az elsődleges adatok szerint a férfi a József Attila úton, egy áruház előtti útszakaszon a piros jelzés ellenére akart...

Családi házba hajtott egy lengyel rendszámú kamion szombat délután Aszaló belterületén, a 3-as főúton, a forgalom a helyszínelés idején egy sávban haladt.

Nyári gumival közlekedett a havas, síkos úton az a kamion, amely egy  gyerekszobában landolt  szombat este Aszalón, miután a sofőr valószínűleg későn vette észre a falu szélén a lassítószigetet.

2020. július 10., péntek, Amália