Ekkor tartja évértékelő beszédét Orbán Viktor

Téma: 

Február 18-án, vasárnap tartja szokásos évértékelő beszédét Orbán Viktor miniszterelnök - közölte Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

Tájékoztatása szerint az eseményt idén is a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület szervezi. Orbán Viktor a Várkert Bazárban mondja el beszédét délután három órakor.

MTI Fotó Koszticsák Szilárd

A kormányfő 1999 óta tart évértékelőt.

Forrás: MTI

Kép: MTI Fotó Koszticsák Szilárd

Kapcsolódó cikkeink

MTI Fotó Koszticsák Szilárd

22. évértékelő beszédét tartja Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap, a Várkert Bazárban. A miniszterelnök egy videót is feltöltött Facebook-oldalára, amelyben az elmúlt 21 évből látható egy-egy pillanat.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 16 és 23 fok között várható, délnyugaton lesz a melegebb.

Az OMSZ honlapján azt írja: szerda délelőttig veszélyes időjárási jelenség nem várható, de kora délután viharos széllel hidegfront érkezik. Az északnyugatira forduló szelet kísérő legerősebb lökések a Dunántúlon várhatóan 60-80 km/h körül alakulnak.

Szombatról vasárnapra virradóra mindenütt megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, több helyen valószínű eső, zápor. Vasárnap is sok lesz a felhő, a Dunántúlon vékonyodhat el a felhőzet, főként a középső és a keleti területeken várható eső, zápor.

2021. január 24., vasárnap, Timót