Elhunyt Badari Tibor

Téma: 

Hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Badari Tibor, kétszeres Európa-bajnok ökölvívó.

    A magyar sportági szakszövetség csütörtökön tájékoztatta az MTI-t a Mátészalkán született, 66 éves sportember haláláról, aki hónapok óta rákbetegséggel küzdött.    Badari Tibor a Csepeli Papír és a Bp. Honvéd versenyzője volt, legnagyobb sikereit 1971-ben a madridi és az 1975-ös katowicei Európa-bajnokságon érte el. Előbbit harmat-, utóbbit pedig pehelysúlyban nyerte meg. A magyar válogatottban 1967 és 1976 között szerepelt, a mexikóvárosi és a montreali olimpián is részt vett. Sportolói karrierjét követően edzői diplomát szerzett, a Honvéd és a Zuglói BC vezetőedzője is volt.

 

mti

 

Kapcsolódó cikkeink

Tisza Tibor távozik

Hétfőn megegyezés született a DVTK középpályása, Tisza Tibor ügyében: a klub és a játékos közös megegyezéssel azonnali hatállyal szerződést bontott - írja a klub.

Miskolc – „Csak arra emlékszem, hogy múlt szombaton a miskolctapolcai úton biciklizés közben eldőltem. Azt követően három nap eseményei kiestek az emlékezetemből” – mondta el Ignácz Tibor a média képviselőinek hétfőn, még a betegágyból.

Forrás: MTI, Máthé Zoltán

A 41. alkalommal kiosztott kitüntetést Jónás István, a Magyar Rádió Nonprofit Zrt. vezérigazgatója és Szabó László Zsolt, az Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója adta át a Magyar Rádió Márványtermében.

Szabad György. MTI fotó

Az akadémikus haláláról Szilágyi Zoltán, a parlament sajtófőnöke számolt be.

2019. május 26., vasárnap, Fülöp,Evelin