Elkészült az ötvenmilliomodik Bosch kéziszerszám Miskolcon

Téma: 

Ünnepélyes keretek között adták gördült le a Robert Bosch Power Tool Kft. miskolci gyártósoráról az 50 milliomodik kéziszerszám csütörtök délután. A magyar fejlesztésű terméket Kriza Ákos, Miskolc polgármestere és Angsar Lengeling a miskolci Robert Bosch Power Tool Kft. ügyvezető igazgatója szerelte össze. minap.hu

Kapcsolódó cikkeink

Az Új Széchenyi Terv segítségével 2,3 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást kap a Robert Bosch Energy and Body Systems Kft., amellyel kétszáz új munkalehetőséget teremt Miskolcon és környékén.

MTI Fotó Vajda János

Bérkövetelés miatt két órára beszüntette a munkát az Életre Tervezett Munkavállalók Országos Szakszervezete (ÉTMOSz) hétfőn délelőtt – Ficzere Ferenc, a magyarországi Bosch csoport kommunikációs igazgatója az MTI-nek elmondta: a miskolci Robert Bosch Energy and Body...

A német Bosch-csoport 2014 második felétől a gyártás bővítését tervezi miskolci kéziszerszámgyárában: a faipari elektromos szerszámok gyártása és fejlesztésének egy része is a borsodi városba kerül.

A Figyelő Top 200 független, szakmai zsűrije a magyarországi Bosch csoportnak, 2012-es eredményei alapján az Év Munkahelyteremtője díjat ítélte oda.

2019. augusztus 24., szombat, Bertalan