Előzetesben maradnak a Buda-Cash-ügy gyanúsítottjai

Téma: 

Előzetesben maradnak a Buda-Cash-ügy gyanúsítottjai, így döntött a bíróság - írja a Magyar Nemzet.

A lap úgy értesült, hogy a bíróság megalapozottnak találta a Fővárosi Főügyészség indítványát, és meghosszabbította a Buda-Cash Brókerház mindhárom gyanúsítottjának előzetes letartóztatását.

 Bruzák Noémi

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a Magyar Nemzetnek elmondta: további két hónapig, vagyis december 11-ig marad érvényben a kényszerintézkedés a gyanúsítottakkal szembe.

A Buda-Cash-ügyben a Magyar Nemzeti Bank (MNB) korábban azt közölte: a cégvezetők tudtával - akár irányításával - valósult meg a brókercég feltehetőleg másfél évtizedre visszanyúló csalássorozata. Az MNB szerint 100 milliárd forint lehet a kár - írja az újság.

Forrás: MTI

Kép: MTI Fotó: Bruzák Noémi

Kapcsolódó cikkeink

Fotó - Vajda József

Vádiratot nyújtott be a Buda-Cash-ügyben a Fővárosi Főügyészség március 29-én a Fővárosi Törvényszéken - jelentette be Ibolya Tibor fővárosi főügyész hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

MTI Fotó: Bruzák Noémi

Offshore cégekbe akarták menekíteni a vagyonukat a Buda Cash-ügyben letartóztatott emberek, azért, hogy szabadlábra kerülésük esetén se legyenek anyagi gondjaik - tudta meg a Híradó, amelynek információi szerint szerint az is kiderült, hogy 80 konténernyi adatot -...

A Magyar Nemzeti Bank 2015. február 24-én azonnali hatállyal felfüggesztette a Buda-Cash Brókerház Zrt.

2021. január 23., szombat, Zelma,Rajmund