Felborult egy veszélyes anyagot szállító kamion

Téma: 

Az M3-as autópályán Mezőkövesd és Igrici között szalagkorlátnak ütközött egy veszélyes anyagot szállító kamion.
A tartály nem sérült meg, a szállítmány nem jutott a szabadba, de a fenti szakaszon teljes pályazár van érvényben a kamion műszaki mentése miatt. A Budapest felől érkezőket Mezőkövesdnél, a Nyíregyháza felől közlekedőket Igricinél terelik le a hármas főútra, a Miskolc felől Emődnél felhajtani szándékozókat pedig nem engedik fel az autópályára.

A műszaki mentés előreláthatóan több órát is igénybe vehet.

Kapcsolódó cikkeink

Felborult egy kamion az M3-as autópálya Debrecen felé vezető oldalán a hejőkürti lehajtónál kedd reggel. Az utat az érintett szakaszon lezárták.

BorsodOnline

Személyi sérüléses közlekedési baleset történt a 26-os számú főúton kedden reggel Sajószentpéternél.

Átszakította a szalagkorlátot egy külföldi rendszámú kamion az M3-as autópályán Mezőkeresztesnél kora délután. A kamion a szemközti oldalon állt meg, szerencsére senki nem sérült meg a balesetben. A Budapest felé vezető sávot lezárták, a forgalmat elterelték.

Kamion gázolt halálra egy férfit szombat délelőtt, Miskolcon - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.Dobi Tamás elmondta: az elsődleges adatok szerint a férfi a József Attila úton, egy áruház előtti útszakaszon a piros jelzés ellenére akart...

2021. január 23., szombat, Zelma,Rajmund