Feldmájer szerint a tömeges muszlim bevándorlás veszélyt jelent az európai zsidóságra

Téma: 

Feldmájer Péter szerint a jelenlegi ütemben zajló tömeges muszlim bevándorlás veszélyt jelent az európai zsidóságra, és komoly nemzetbiztonsági kockázatot jelent Európában. A Mazsihisz volt elnöke a Magyar Idők szerdai számában arra is figyelmeztetett, hogy a bevándorlási hullám megfékezéséhez a schengeni határok védelme elengedhetetlen.

 

Feldmájer Péter úgy fogalmazott: "a muszlim bevándorlók tömeges letelepedésével megszűnne a biztonság, mert a közel-keleti konfliktust ide exportálnák, és ez objektív értelemben az itteni zsidó közösségek végét jelentené". Ugyanakkor úgy értékelte, hogy a kereszténység európai léte nem kerül veszélybe.

Kapcsolódó cikkeink

 A Google alapítója szerint a demokráciára jelent veszélyt az internetes kémkedés

A Google társalapítója, Larry Page szerint az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) internetes kémkedése veszély jelent a demokráciára, és akadályozza a technológiai fejlődést.

EPA/Atef Safadi

Megtagadják a tartózkodási engedélyt azoktól a muszlim nőktől, akik nem javítanak az angoltudásukon - jelentette be David Cameron brit miniszterelnök.Cameron 20 millió font értékű kezdeményezést indított a muszlim közösség női tagjai részére Nagy-Britanniában...

MTI Fotó Koszticsák Szilárd

Az Ausztriában élő migránsok beilleszkedésének érdekében bezáratná az osztrák muzulmán óvodákat Sebastian Kurz osztrák külügyminiszter. Elmondása szerint ezekben az intézményekben alig vagy egyáltalán nem beszélnek a gyerekek németül, ami óriási hátrány.

2019. június 27., csütörtök, László