Félmillióan töltötték ki már a családi konzultációs kérdőívet

Téma: 

A kormány családi konzultációjában már több mint félmillióan vettek részt – jelentette be Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára pénteken a Facebook-oldalán.

Az államtitkár elmondta, még 3 hét van hátra a feladási határidőig, de már 543 ezren kitöltötték a családi konzultációs kérdőívet, 7 százalékuk az interneten.
 
MTI Fotó Kovács Attila
 

„Ebből is látszik, hogy ebben a konzultációban is nagyon sokan vesznek majd részt” – mondta, és hozzátette, hogy a magas részvételi hajlandóság azt mutatja, hogy a családok ügye felette van a napi belpolitikai vitáknak.

Forrás: MTI

Kép: MTI Fotó Kovács Attila

 

Kapcsolódó cikkeink

MTI/AP

Hivatalosan is érvénybe lépett kedden a brit EU-tagságot rögzítő törvény visszavonását célzó jogszabály, miután II. Erzsébet királynő az előírt formális uralkodói aktussal jóváhagyta és kihirdette.

Bűncselekménynek számít, ha engedély nélkül hoznak be külföldről lőszert, illetve fegyvert. Eljárás indult egy edelényi vadásszal szemben, aki a megfelelő igazoló okmányok nélkül hozott be Szlovákiából lőszereket.

MTI Fotó: Rosta Tibor

Minden adott ahhoz, hogy sikeres legyen az idei dinnyeszezon - nyilatkozta Ledó Ferenc, a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet elnöke a Világgazdaság csütörtöki számában.

2020. szeptember 30., szerda, Jeromos