Fidesz: Simon adjon számot az osztrák számlán tartott pénzről!

Téma: 

A jelenlegi legfontosabb magyar közügynek tartja a Fidesz, hogy tisztázódjon az MSZP-ből csütörtökön kilépett Simon Gábor "külföldre bújtatott vagyonának" eredete.

 Gulyás Gergely, a Fidesz országgyűlési képviselője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a parlament mentelmi bizottsága hétfői ülésén Simon Gábornak és az MSZP-nek egyértelmű választ kell adnia arra, honnan származik a politikus ausztriai bankszámláján tartott 240 millió forintos vagyon.

    A kormánypárti képviselő felszólította Mesterházy Attila MSZP-elnököt, gondoskodjon arról, hogy eddigi helyettese legyen jelen és adjon számot a pénz eredetéről a mentelmi bizottság tanácskozásán.    Ha ezt nem tisztázza, jogos az a feltételezés, hogy Simon Gábor erre a pénzre politikai kapcsolatai, MSZP-s elnökhelyettesi és képviselői tisztsége felhasználásával is szert tehetett - mondta Gulyás Gergely.

-mti-

Kapcsolódó cikkeink

A Fidesz a nemzetbiztonsági bizottság összehívását javasolja a Simon-ügyben

A parlament nemzetbiztonsági bizottságának összehívását kezdeményezi a Fidesz jövő szerdára Simon Gábor volt MSZP-elnökhelyettes korábbi nemzetbiztonsági ellenőrzései ügyében - közölte Németh Szilárd, a kormánypárt országgyűlési képviselője, a parlament...

Fidesz: Korózs Lajos annyira hiteles, mint Simon Gábor

A Fidesz szerint Korózs Lajos, az MSZP elnökségi tagja a szegénységügyet illetően annyira hiteles, mint a "titokban százmilliós vagyont gyűjtögető Simon Gábor".

Közlemény – Fidesz-KDNP: Miskolc nem kér többet Gyurcsány Ferencből, Káli Sándorból, Simon Gáborból és Tompa Sándorból!

Miskolcon emlékszünk még arra, amikor a Gyurcsány kormány rendelete után, a magatehetetlen MSZP-és városvezetés tétlenül nézte, miképpen árasztják el lakótelepeinket a “fészekrakók”.

Miskolci KDNP: adjon magyarázatot Káli a városvezetést érintő ügyekre

Magyarázatot vár a miskolci KDNP és a város Fidesz-KDNP-s polgármesterjelöltje Káli Sándor jelenlegi szocialista polgármester, több a városvezetést érintő ügyben.

2020. augusztus 11., kedd, Zsuzsanna,Tiborc