Fidesz: A szocialisták alatt nőttek, ma csökkennek a családok terhei

Téma: 

Mérséklődnek a magyar családok terhei. Csökkent és tovább fog csökkenni a rezsi, a családokat terhelő adó, nőnek a nettó fizetések, a béremelés segíti a pedagógusokat és az egészségügyi dolgozókat. Az egyszerűsített számla mutatja, hogy a családok mennyit spóroltak meg az eddigi rezsicsökkentéssel. Az egyszerűsített számlakép előírás a gázra, az áramra, a távhőre, de a szemétszállításra, a vízi közműre és a szippantott szennyvízre is. A szolgáltatóknak a számlákon jól láthatóan, színes mezőben kiemelve kell tájékoztatniuk a fogyasztókat arról, mennyi megtakarításuk keletkezett az elszámolási időszakban, valamint a rezsicsökkentés kezdete óta összesen. Ma már nem lehet olyan család, aki nem ilyen számlát kap.

A bankok, ahogy a devizahitelesek ügyében, úgy a tranzakciós illeték ügyében sem voltak korrektek. A Fidesz ezért felkérte a kormányt annak a törvénymódosításnak a kidolgozására, amely rögzíti, hogy a készpénzfelvétel havonta két alkalommal díjmentes legyen!

www.mengyiroland.com

Kapcsolódó cikkeink

A párt szerint a 2014-es költségvetés a pénzügyi stabilitás mellett garantálja, hogy tovább csökkennek a családok terhei, különösen az alacsony jövedelműeké.

MTI Fotó: Vajda János

2016-tól három évig nem esnek tanfelügyelet hatálya alá a minősített pedagógusok - jelentette be Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere szerdán az Országjárás az oktatásról elnevezésű programsorozat első fórumán Miskolcon.A több mint száz pedagógus,...

Fidesz: 22 éves csúcson a foglalkoztatás

A Fidesz szerint ma 22 éves csúcson van a foglalkoztatás és a családok terhei csökkennek, ellentétben a Gyurcsány-korszakkal, amikor a munkanélküliséget megduplázták és a magyarok terheit növelték.

A Fidesz Országos Választmánya is Dr.Kriza Ákost javasolja polgármesterjelöltnek

A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Országos Választmánya tegnap jóváhagyta a miskolci FIDESZ szervezet polgármester-jelölésről szóló döntését.

2019. december 7., szombat, Ambrus