Fogadási rekordokat hozott a vb-láz

Téma: 

Fogadási rekordokat hozott a labdarúgó világbajnokság Magyarországon, önmagában a francia-horvát döntő 1,5 milliárd forintos nyereményt hozott a játékosoknak – olvasható a Világgazdaság szerdai számában.

A lap a Szerencsejáték Zrt.-től kapott tájékoztatásra hivatkozva arról ír, hogy a június 14. és július 15. között rendezett oroszországi világbajnokság idején a hagyományos Tippmixen és az internetes Tippmixen együttesen több mint 84 millió egységnyi fogadás érkezett.

EPA

A legnagyobb érdeklődést kiváltó esemény a beérkezett tételek alapján a döntő volt, a fináléra 1,3 millió fogadást kötöttek.

A vb alatt tapasztalt kiemelkedő játékkedv révén az idén is rekordforgalmat érhet el a Szerencsejáték Zrt., a bevételein belül pedig tovább nőhet a sportfogadásból származó összeg – írja a Világgazdaság, hozzátéve, hogy tavaly 196 milliárd forintot költött a lakosság sportesemények eredményének megtippelésére.

Forrás: MTI

Kép: EPA

Kapcsolódó cikkeink

hirado.hu

A magyar turizmus 2010 óta folyamatosan a világátlagon felül bővül, tavaly ismét megdőlt a rekord, és idén is rekordévre lehet számítani – mondta el a Magyar Hírlapnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója....

Kétnapos, előre hozott képviselőházi választás kezdődött pénteken délután Csehországban. A parlament alsóházának 200 képviselői mandátumáért 23 párt és mozgalom majdnem 6000 jelöltje verseng.

Szócska: a kormány számos döntést hozott az egészség megőrzéséért

Az elmúlt négy évben a kormány az állampolgárok egészségének megőrzésének érdekében számos döntést hozott - mondta Szócska Miklós Felsőzsolcán pénteki sajtótájékoztatóján, felsorolva a nemdohányzók védelmére hozott jogszabályt, a chipsadót, az élelmiszerekben lévő...

2020. február 22., szombat, Gerzson