Földgázt vezetett egy férfi a szomszédja házába Sárospatakon

Téma: 

Földgázt vezetett egy férfi Sárospatakon szomszédja családi házába – tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője vasárnap késő este az MTI-t.
Rinyu Zsuzsanna közölte: a Sárospatakon, a Dózsa György úton élő férfi egy rugalmas csövön át vezetett földgázt a szomszédja házának pincéjébe és a lakórészbe.
A sátoraljaújhelyi és a miskolci tűzoltóság egységei, valamint a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat is a helyszínre vonult. Sérülés nem történt – tette hozzá.
Kitért arra, hogy három embert kellett kiköltöztetni az épületből, ők rokonoknál vannak.

A rendőrség hétfő reggelre ígért tájékoztatást az ügyben.

- MTI -

Kapcsolódó cikkeink

Illusztráció

Ittasan vezetett - Vádemelési javaslat a külföldi sofőrrel szemben. Szerencs belterületén állítottak meg a rendőrök közúti ellenőrzés során 2013. július 24-én 03 óra 22 perckor egy olasz rendszámú személygépkocsit.

MTI/EPA/Alessandro Di Meo

Ferenc pápát minden egyes külföldi útjára tucatnyi olasz és külföldi újságíró kíséri el, akik a pápai repülőgépen az egyházfővel együtt utaznak.

Foto:boon.hu

A Készenléti Rendőrség segítségével jutottak a 2011-es emberülés elkövetőjének nyomára.

 

Ferenc pápa hamvazószerdán körmenetet vezetett a római Aventinus-dombon

A római Szent Anzelm-bazilikától a Santa Sabina-bazilikáig haladt szerda délután a Ferenc pápa vezette bűnbánati körmenet, mellyel az egyházfő megkezdte a negyven napos nagyböjtöt.

2020. február 22., szombat, Gerzson