Folyamatosan csökken a lezárt közutak száma

Téma: 

A reggeli órákhoz képest a korábbi ágleszakadások és sorozatos fakidőlések miatt bevezetett útzárak közül többet is feloldhatott társaságunk. Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves megyében újra járható a Répáshuta és Felsőtárkány közötti mellékút, Pest megyében pedig a Dunakeszi és Gödöllő, a Nagytarcsa és Isaszeg, a Gödöllő és Valkó közötti út, illetve a pilisszántói bekötőút.

 

Jelenleg is a nagyobb ágak és fák eltakarításán dolgoznak szakembereink a Katasztrófavédelemmel közösen Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az Ómassa és Mályinka, valamint a Bükkszentkereszt és Bükkszentlászló közötti úton, Heves megyében a 24-es főúton Mátraháza és Parádsasvár között, továbbá Galyatető és Mátraháza települések között, illetve a gyöngyösoroszi bekötőúton. Hasonló munkák zajlanak Pest megyében a Pilisszentkereszt-Pilisszentlélek útvonalon, valamint a dobogókői és lajosforrási bekötőúton.

A közlekedők az aktuális korlátozásokról folyamatosan tájékozódhatnak a nemrégiben teljesen megújultwww.utinform.hu weboldalunkon.

 

- Pécsi Norbert Sándor, kommunikációs osztályvezető, Magyar Közút Nonprofit Zrt. -

Kapcsolódó cikkeink

MTI Fotó

A tankönyvellátó szerda reggel kezdte kiszállítani a könyveket. Összesen 12 és fél millió könyvet visznek ki, az ígéretek szerint augusztus végéig.

Illusztráció

A MÁV Csoport kiemelten ügyel a nagy melegben a vasúti közlekedésre, a pályavasúti szakemberek mérik a sínek hőmérsékletét, és szükség esetén fokozott pályafelügyeletet vezetnek be.

MTI Fotó Balogh Zoltán

A kormány, az operatív törzs és a járványügyi hatóság folyamatosan figyeli a vírushelyzetet, kiemelten az óvodák, iskolák adatait és ha kell, azonnal intézkednek – mondta Szentkirályi Alexandra vasárnap este a Facebook-oldalán közzétett videóban.

2020. november 30., hétfő, András,Andor