Hajnalban -20, jövő héten már 8 fok várható

Téma: 

Hajnalonként még nagyon hideg lesz jövő hét közepéig,

mínusz 20 - mínusz 12 fok várható.

A nappali hőmérséklet viszont ennél sokkal jobban hangzik:

mínusz 9 - plusz 8 fok valószínű.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat péntek délben frissített előrejelzése szerint

  • szombaton a derült, szélvédett tájakon lesz a leghidegebb hajnalban (mínusz 20 - mínusz 15), máshol mínusz 12 - mínusz 5 fok várható. Napközben borult, párás idő lesz, az Észak-Dunántúlon van esély a felhőtakaró elvékonyodására. Gyenge lesz a légmozgás, mínusz 9 - plusz 2 fok valószínű.
  •  
  • Vasárnap mínusz 20 - mínusz 5 fok között lesz a hajnali hőmérséklet, majd napközben többnyire borult lesz az ég, és akár hószállingózás, ónos szitálás is előfordulhat (mínusz 9 - plusz 2).
  •  
  • Hétfőn elkezdődik a felmelegedés, hajnalban már csak mínusz 18 fokot mérhetünk, napközben aztán kisebb körzetekben kisüthet a nap is, de hószállingózás is előfordulhat (mínusz 7 - plusz 2).
  •  

Bár a meteorológusok viszonylag pontosan csak három napot tudnak előre megjósolni, mostani előrejelzéseik szerint keddtől egyre melegebb lesz idő, csütörtökön hajnalban csak mínusz 10 fok várható, napközben pedig akár 8 fokot is mérhetünk.

Kapcsolódó cikkeink

Kedd hajnalban érkezik a hidegfront

Kedden hajnalban megérkezik a hidegfront, amelynek hatására helyenként viharos erejű széllökések várhatók, s az ország nagy részén megszűnik a hőség. A csúcshőmérséklet 27 és 32 Celsius-fok körül várható.

Vágányzár szeptember 3-án, hétfőn hajnalban

Miskolc – Közmű munkálatok miatt 2012. szeptember 3-án 0:30 és 4:00 között vágányzár lesz a villamospálya teljes szakaszán, ezért a fenti időszakban a Tiszai pályaudvar és Felső-Majláth között villamospótló autóbuszok közlekednek.

Jövő hétfőn kezdődik a másfél évvel ezelőtt a toszkán Giglio szigeténél zátonyra futott Costa Concordia tengerjáró hajó függőleges helyzetbe állítása - jelentették be csütörtökön az olasz illetékesek.

2021. május 6., csütörtök, Ivett,Frida