Hálapénz

Téma: 

A parlament egészségügyi bizottságának elnöke elmondta: a hálapénzt, a szülészeti tarifát úgy lehet megszüntetni, ha az orvosok legális díjtételek szerint kapnak pénzt az egészségbiztosítástól. Elvadult a helyzet, megnőttek a kikényszerítéssel megkövetelt tarifák: ez adta a végső lökést ahhoz, hogy harc induljon az orvosi korrupció ellen - mondta el az elnök.
Mikola István bejelentette, hogy először azok ellen a szülészorvosok ellen lépnek fel, akik előre meghatározzák, mennyibe kerül náluk egy gyerekszülés.

Kapcsolódó cikkeink

A kép illusztráció
Jelenleg összesen 287 kilométeren van árvízvédelmi készültség az országban.

Az elmúlt huszonnégy órában a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt 24 főt vettek szabálysértési őrizetbe

Felfüggesztette a háborús bűntettel vádolt Csatáry László elleni büntetőeljárást a Fővárosi Törvényszék - értesült az MTI Hírcentrum.A Kossuth Rádió hétfő esti Krónikájában elhangzott: a bíróság azzal indokolta a döntést, hogy a vádiratban szereplő cselekményekért Csatáry...

EPA

A volt NDK területén "büntették" a szavazók leginkább az NDK-ban felnőtt Angela Merkel kancellárt a vasárnapi németországi választáson.

2019. június 25., kedd, Vilmos