Hatalmas volt a tömeg Cipő temetésén

Téma: 
A csend beszél tovább

Ma délután helyezték örök nyugalomra a Republic énekesét Kistarcsán. Cipő előtt több ezren rótták le kegyeletüket. A Life.hu helyszínen lévő munkatársa szerint a temetés előtt háromnegyed órával alig lehetett megközelíteni a ravatalozót, akkora volt a tömeg - írj a a life.hu weboldal.

Péntek délután temették el Bódi Lászlót, azaz Cipőt. Édesapja mellé került a kistarcsai köztemetőben, ahol a Life.hu helyszínen lévő munkatársa szerint máris rengetegen vannak, a ravatalozót fél órával a szertartás kezdete előtt már alig lehetett megközelíteni. A tömegben feltűnt több ismert ember, többek között Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea is. A többség sárga rózsával, vagy sárga színű virággal a kezében érkezett, ahogy korábban erre kérték a rajongókat. Mivel számítottak arra, hogy a búcsúztatáson több ezren vesznek részt, ezért mentesítő HÉV-járatot indítottak az Örs vezér tere végállomásról Kerepesre. Cipő 47 évesen hunyt el szívbetegségben március 11-én.

Kapcsolódó cikkeink

Ha nem is rekord méretű, mindenesetre hatalmas harcsa akadt horogra május elsején Tiszaújvárosnál a folyási Templomtó horgásztavon (kis-tavon).

MTI Fotó Vajda János

A hazai borvilágban világszenzációként emlegetik hogy elkészült az első magyar fajta specifikus borospohár, a Tokaji Furmint pohár. A hazai borász szakmai tudásával és tapasztalatával járult hozzá ehhez az elegáns, és egyedi forma megalkotásához.

...
Tájékoztató adatok az országgyűlés összetételéről - valasztas.hu

A Fidesz több mint kétmillió szavazattal vezet 98,31 százalékos feldolgozottságnál, a második párt a Jobbik, harmadik az MSZP-P. Orbán Viktor, a Fidesz elnöke szerint Magyarország sorsdöntő győzelmet aratott.

2019. június 24., hétfő, Iván