Hatra emelkedett a koronavírussal-fertőzött elhunytak száma Magyarországon

Téma: 

Újabb koronavírussal-fertőzött betegek haltak meg. Egy 65 éves és egy 75 éves magyar nő hunyt el – írta a koronavirus.gov.hu.

Az oldalon hozzátették: emellett 12 főre emelkedett a gyógyultak száma.

MTI Fotó Balogh Zoltán

A csoportos megbetegedések szakaszában vagyunk, amikor közösségben, személyes érintkezések útján terjed a fertőzés. Magyarországon is már bárhol jelen lehet a vírus. A tömeges fertőzés lelassításához nagyon fontos, hogy az idősek, a diákok, a külföldről hazatértek, és aki teheti, az maradjon otthon, és mindenki tartsa be a szabályokat és az ajánlásokat – írta a koronavirus.gov.hu.

A hazánkban beazonosított új koronavírus-fertőzöttek száma: 131 fő. Közülük 10 iráni, 2 brit, 1 kazah, 1 vietnámi és 117 magyar állampolgár.

A tömeges fertőzés lelassításához nagyon fontos, hogy az idősek, a diákok, a külföldről hazatértek, illetve azok, aki tehetik maradjanak otthon, valamint mindenki tartsa be a szabályokat és az ajánlásokat.

Forrás: hirado.hu

Kép: MTI Fotó Balogh Zoltán

Kapcsolódó cikkeink

MTI/AP/Victoria Jones

A brit rendőrség szombaton közölte, hogy jelenleg 58-ra teszi azoknak az embereknek a számát, akik valószínűleg odavesztek a londoni Grenfell Towerben pusztító szerdai tűzvészben.

Fidesz: romos strandot hagytak hátra a szocialisták

Ezt dr. Nehéz Károly, a terület fideszes önkormányzati képviselője mondta azon a pénteki sajtótájékoztatón, melyet dr. Kiss János fideszes frakcióvezetővel közösen tartottak. Többek között azokra reagáltak, melyeket dr.

MTI Fotó

Nagyobb mértékben nőtt a koronavírussal fertőzöttek, valamint a betegség következtében elhunytak száma – mondta az országos tisztifőorvos pénteken online közvetített sajtótájékoztatón.

MTI Fotó

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 408-ra nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt két idős, alapbetegségekkel küzdő beteg.

2020. szeptember 27., vasárnap, Adalbert