Hoppál: ideje lenne a fociszakmának levonnia bizonyos következtetéseket.

Téma: 

Az MSZP választmányi ülése és a DK kongresszusa is ezt bizonyítja, meg azt, hogy a baloldalon semmi nem változott - mondta Hoppál Péter.

A Fidesz szóvivője szerint az MSZP, a DK és az Együtt-PM, illetve ezen pártok vezetői hónapok óta a pozíciók elosztásán marakodnak. A két szombati ellenzéki pártesemény másik erős üzenete, hogy a baloldalon semmi nem változott. Együtt vannak a hazájukat eláruló szocialisták, a szobordöntögető és erőszakos Bajnai Gordon vezette párt, valamint a szemkilövető Gyurcsány Ferenc és az általa irányított DK - vélekedett Hoppál Péter.

A Fidesz szóvivője hozzátette: Mesterházy Attilának, MSZP elnökének bocsánatot kell kérnie a Tavares-jelentés körül kialakult botrány miatt, amivel álláspontja szerint elárulták és hátba döfték a magyar embereket.

Hoppál Péter szerint a politikai akarat megvan egy következő rezsicsökkentéshez, ám amíg ennek gazdasági feltételeit nem látják, addig ez egy „kérdőjelekkel teli mondat”. Hoppál Péter Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Népszabadságnak adott interjújára reagált, amelyben a tárcavezető elképzelhetőnek nevezett egy újabb rezsicsökkentést a jövő évi választások előtt.

A nagyobbik kormánypárt szóvivője szerint gyalázatos eredmény született a pénteki Hollandia-Magyarország labdarúgó mérkőzésen, ezért ideje lenne a fociszakmának levonnia bizonyos következtetéseket. Amit a Fidesz és a kormány tehet, hogy megpróbálják az országot olyan pályára állítani, hogy az alacsony átlagéletkor és az emberek egészségi állapota elmozduljon a mélypontról: így támogatják a mindennapos testnevelést és a sportintézmények fejlesztését is.

Kapcsolódó cikkeink

2012. szeptember 6.-9. között rendezik meg a Miskolci Sörfesztivált városunkban. A programok zavartalan és biztonságos lebonyolítása érdekében forgalomlassításra kell számítani a Görgey utcán, így a Sportcsarnok előtt a forgalomirányító lámpa is éjjel- nappal üzemel.

Fotó: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

Kiemelten foglalkozik a világsajtó a magyar bevándorláspolitikával. A brit kommentelőket már megnyerte magának Orbán Viktor.

 

2019. május 23., csütörtök, Dezső