HorgászShow! – Utazzon vonaton, féláron!

Téma: 

A MÁV-START ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a fővárosi Syma Rendezvény és Kongresszusi Központban 2013. október 25. és 27. között megrendezésre kerülő HorgászShow rendezvényre vonattal utazóknak bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, Budapest-Déli, Budapest-Nyugati és Kelenföld állomásokra.

Immár második alkalommal kerül megrendezésre a PV TV tematikus horgász és vadász csatorna saját kiállítása, a HorgászShow. A rendezvényen különböző kiállításokkal, a legújabb horgászati eszközöket, trükköket, praktikákat bemutató látványos show-kal várják az érdeklődőket.
A kedvezményes utazás legkorábban a rendezvényt megelőző napján, október 24-én, csütörtökön kezdhető meg. A visszautazást legkésőbb a rendezvény zárását követő napon, október 28-án, hétfő éjfélig kell befejezni.
Az ötven százalékos alkalmi menettérti jegy visszautazásra a látogatást igazoló karszalag felmutatása mellett érvényes, melyet a vonaton a jegyvizsgáló kérésére be kell mutatni.

Kapcsolódó cikkeink

A MÁV-START Zrt. ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásáról Pécsre, a július 24-28. között megrendezésre kerülő HungaRio Katolikus Ifjúsági Napokra utazóknak.

Flakon helyett aknavető gránátot találtak a szemetesben egy vonat átvizsgálásakor a Tiszai pályaudvaron hétfő délután.

 

2020. február 22., szombat, Gerzson