Igen a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálatra

Téma: 

A kormány jóváhagyta a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat fejlesztése II. című, egymilliárd forintot meghaladó támogatási igényű TÁMOP-projekt-javaslatot, elfogadta kiemelt projektként nevesítését, és hozzájárult ahhoz, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Humán Erőforrás Programok Irányító Hatósága a támogatási szerződést megkösse. Az erről szóló határozat pénteken jelent meg a Magyar Közlönyben.
A projekt célja a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) szolgáltatási rendszerének fejlesztése, kapacitásának megerősítése, összefüggésben az NFSZ kibővülő szakmai feladataival, a közfoglalkoztatási programokban résztvevő álláskeresők és az inaktívak új keretek közé kerülő munkaerő-piaci reintegrációja révén.

mti

Kapcsolódó cikkeink

MTI-fotó: Bugány János

Nehezen oldja meg sok község, hogy a helyben tartott jószágokra ránézzen az állatorvos. A frissen végzettek többsége a házi kedvencekre szakosodik, így hiába kínálnak nekik szolgálati lakást falun.

Tiszaújváros önkormányzata – mint működtető – támogatja, hogy a Magyar Katolikus Egyház Egri Főegyházmegyéje legyen a Tiszaújvárosi Általános és Alapfokú Művészeti Iskola, Pedagógiai SzakszolgálatArany János iskolájának fenntartója.

Belgrádban. MTI/EPA Fotó

Nem okozott nagy örömet eddig az október a szerb politikának: a katalán népszavazás utózöngéi miatt ugyanis a szerb vezetés kettős mércét emleget Brüsszellel kapcsolatban.

2021. január 23., szombat, Zelma,Rajmund