Ingyenes lesz a nagy kézipoggyász a Wizz Airnél

Téma: 

Ingyenessé teszi a nagyméretű kézipoggyászt is a magyar kötődésű Wizz Air a járatain, de a fedélzetre csak az elsőbbségi beszállással rendelkező utasok vihetik fel biztosan a csomagot - mondta Váradi József vezérigazgató az MTI-nek szerdán.

A téli menetrend életbe lépésével, október 29-től már nem csak a kis, de a nagyméretű kézipoggyászért sem kell majd fizetni.

MTI Fotó

Elmondása szerint az intézkedés bevezetése még nem jelenti azt, hogy minden utas kézipoggyásza a kabinban utazhat majd. Előfordulhat ugyanis, a repülőgép telítettségétől függően, hogy néhány kézipoggyászt a repülőgép alsó csomagtárolójában helyeznek el.

Forrás: MTI

Kép: MTI Fotó

Kapcsolódó cikkeink

A Wizz Air bemutatta 2014-es nyári menetrendjét, amelyben 35 ország és több mint 280 útvonal szerepel.

Bemutatta 2015-ös téli menetrendjét a Wizz Air. A low-cost légitársaság szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleménye szerint a Wizz Air az idei téli szezonban 24 országban összesen 40 úti célt tesz elérhetővé Magyarországról.

2014-ben ingyenes lesz a Hegyalja Fesztivál

A szervezők Facebook-oldalukon tudatták a hírt mindenkivel, jövőre mindenki ingyen fesztiválozhat Tokajban. "A Jézuska a Hegyalja Fesztivál 15. és a Borsodi 40. születésnapjára szóló meghívóval érkezett.

A Wizz Air ma megkezdi új Debrecen-Dortmund útvonalának működtetését. A légitársaság első dortmundi járata 2013. április 26-án 15:45-kor száll fel a debreceni repülőtérről. Az új járatra a viteldíjak 4 990 forintnál kezdődnek.

2020. augusztus 8., szombat, László