Jövő héttől újra jön a hőség

Téma: 

Vasárnap még 30 fok alatt lesz a hőmérséklet.

Vasárnap az erőteljes nappali gomolyfelhő-képződés mellett nyugaton több, keleten néhány órás napsütésre számíthatunk. Főként keleten lehet helyenként záporeső, de egy-egy zivatar is kialakulhat. Az északias szelet élénk széllökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 24 fok között valószínű. Késő estére 13, 19 fok közé hűl a levegő - jelenti az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Héfőn gomolyfelhős, napos idő várható; több felhő és helyenként zápor északkeleten lehet. Az északnyugati szél több helyen megélénkül. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 6, 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22, 27 fok között alakul.

A jövő hét további részében 30 fok fölé kúszik a csúcshőmérséklet, jobbára napos időre számíthatunk.

Kapcsolódó cikkeink

Elesett, lakásukból kimozdulni nem tudó idős emberek részére tartott bűnmegelőzési tanácsadást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság, azzal a céllal, hogy ne válhassanak bűncselekmények áldozataivá.

MTI Fotó Szigetváry Zsolt

Hétfőtől és csak személyesen vehetik át a magyarországi lakcímmel nem rendelkező választópolgárok a szavazási levélcsomagjaikat a kijelölt külképviseleteken. A szavazatot visszajuttatni már nem kötelező személyesen.

hirado.hu

Több mint kétezer migráns alszik jelenleg a párizsi utcákon, amire tavaly tavasz óta nem volt példa, a kormány ezért újabb 1200 befogadóhely átadását tervezi – közölték pénteken hivatalos források.

2019. augusztus 19., hétfő, Huba