Jövő héttől újra jön a hőség

Téma: 

Vasárnap még 30 fok alatt lesz a hőmérséklet.

Vasárnap az erőteljes nappali gomolyfelhő-képződés mellett nyugaton több, keleten néhány órás napsütésre számíthatunk. Főként keleten lehet helyenként záporeső, de egy-egy zivatar is kialakulhat. Az északias szelet élénk széllökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 24 fok között valószínű. Késő estére 13, 19 fok közé hűl a levegő - jelenti az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Héfőn gomolyfelhős, napos idő várható; több felhő és helyenként zápor északkeleten lehet. Az északnyugati szél több helyen megélénkül. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 6, 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22, 27 fok között alakul.

A jövő hét további részében 30 fok fölé kúszik a csúcshőmérséklet, jobbára napos időre számíthatunk.

Kapcsolódó cikkeink

Hollandiában lehet a legjobban táplálkozni

A világon Hollandiában a legjobb enni, míg a legkevésbé Csád lakóinak adatik meg a jó táplálkozás lehetősége - derült ki az Oxfam nemzetközi szervezet jelentéséből.A spanyol hírügynökség által szerdán ismertetett, 125 országot vizsgáló tanulmányban a rangsort egyfajta "...

60 centiméteres és 6 kg-os óriás bébi született Lipcsében. A nő nem kért császár metszést, természetes úton hozta világra kislányát, akinek a Jasleen nevet adták szülei. Az érdekesség, hogy az anya nem diagnosztizált terhességi cukorbetegségben szenvedett.

Az amerikaiaknak Donald Trump elnökjelöltre kell szavazniuk, ellenkező esetben az atomháborút kockáztatják - jelentette ki szerdán Vlagyimir Zsirinovszkij, az orosz jobboldali populista Liberális Demokrata Párt vezetője a Reuters hírügynökségnek adott interjújában....

2019. május 23., csütörtök, Dezső