Késnek a vonatok a hatvani és a lőkösházi vonalon

Téma: 

Letört egy mozdony áramszedője és megsérült a felsővezeték-hálózat a Keleti pályaudvar és Kőbánya között a csütörtök hajnali órákban, ezért késnek a vonatok a hatvani és a lökösházi vonalon – tájékoztatta az MTI-t a Mávinform.

Mint közleményükben írták, a szakemberek dolgoznak a helyreállításon. Addig azonban a Budapest-Szolnok-Békéscsaba-Lökösháza és a Budapest-Hatvan-Miskolc vasútvonalon csak egy vágányon, átlagosan 20-40 perc késéssel közlekednek a vonatok.

Kapcsolódó cikkeink

A március 15-i, nemzeti ünnepre való tekintettel – az utasforgalmi igények megfelelő kiszolgálása érdekében – változik a vonatok közlekedési rendje.

Késések várhatók a miskolci és szolnoki vonalon

Várhatóan 15-25 perces késéssel közlekednek kedd kora este a vonatok a Budapest-Hatvan-Miskolc és a Budapest-Újszász-Szolnok vasútvonalon.

A pünkösdi ünnep miatt várható megnövekvő utasforgalom megfelelő kiszolgálásának érdekében módosul a vonatok közlekedési rendje május 19-én és 20-án.

Illusztráció

Augusztus 26-ától visszaáll a vonatok közlekedésében a nyári menetrendet megelőző, megszokott közlekedési rend. A hétfő elsősorban a balatoni vonatok tekintetében hoz változást: az utazási igényekhez igazodva kevesebb szerelvényt indít a vasúttársaság a tóhoz.

2021. január 22., péntek, Vince,Artúr