Kósa szerint az alapjövedelem olyan, mint az ingyen sör

Téma: 

Az alapjövedelem ellentétes az emberi természettel, az élet teljesen máshogy működik - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője a TV2 Mokka című műsorában szerdán.

Kósa Lajos azt mondta, hogy az elképzelés ugyanolyan, mintha ingyen sört kínálnának az állampolgároknak.

MTI/Máthé ZoltánA juttatás mögött húzódó gondolat az, hogy ne kelljen dolgozni, teljesítmény nélkül járjon pénz, ami a kommunizmust idézi - értékelte.Kijelentette: a kormány mindenkinek segít, de elvárja, hogy ezért cserébe az emberek letegyenek valamit az asztalra; mindenkinek lehetőséget biztosítanak a munkára, a boldogulásra.Forrás: MTIKép: MTI/Máthé Zoltán

Kapcsolódó cikkeink

MTI Fotó Máthé Zoltán

Sohasem volt olyan szükség az együttműködésre az európai országok között, mint éppen most – fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök az Európa-nap alkalmából szombaton.

A mai naptól már kétszáz internetezésre alkalmas járművet közlekedtet a MÁV-START, így naponta több mint harmincezer körül van azoknak az utasoknak a száma, akik ingyenesen használhatják a szolgáltatást.

MTI Fotó Koszticsák Szilárd

Orbán Viktor miniszterelnök és Andrej Babis, Csehország miniszterelnöke pénteken este közös sajtótájékoztatót tartott. A magyar miniszterelnök úgy fogalmazott, hogy Magyarországgal szemben ilyen durva támadásokat még nem intéztek.

2021. március 3., szerda, Kornélia