Logisztikai központot adtak át Szikszón

Téma: 

Regionális logisztikai központot avattak a Borsod megyei Szikszón – a 650 millió forintos beruházást a Magyar Állam és az Európai Unió támogatta. A 6000 négyzetméteres, korszerű raktárbázist a piacvezető energiaital-gyártó üzemének területére építették, mert a cég lesz a logisztikai központ legfontosabb partnere. A kivitelezők háromnegyede Borsod megyei vállalkozás volt, 10 hónap alatt építették fel a 10 dokkoló kapus logisztikai központot, ahol naponta 1400 raklapot mozdítanak majd meg a legmodernebb technológiával. A jövőben több száz embert tudnak majd foglalkoztatni.

Kapcsolódó cikkeink

Lövöldözés tört ki hétfőn az amerikai haditengerészet logisztikai és műszaki parancsnokságán (NAVSEA).A médiában megjelent jelentések szerint három-öt lövés dördült el, és a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) szerint legkevesebb egy ember megsérült.

Szociális és fejlesztő központ adtak át Szendrőben

Soltész Miklós szociális és családügyért felelős államtitkár adta át a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet új szociális és fejlesztő központját a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szendrőben szerdán.

Erős földrengés volt Japánban, cunamiriasztást adtak ki

Erős földrengés volt Japánban, cunamiriasztást adtak ki.

Az ország nagy részére figyelmeztetést adtak ki a köd miatt

Az ország nagy részére figyelmeztetést adtak ki a köd miatt. A tartós sűrű köd miatt az ország tizenegy megyéjére, valamint a fővárosra figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat.

2020. május 29., péntek, Magdolna