Magyarországon rendezik az első sörétes puska vb-t

Téma: 

Magyarországon rendezik az első sörétes puska vb-t, szeptember 19. és 30. között Debrecenben az Apafa lőtéren. A versenyen 28 ország mintegy 500 versenyzője vesz majd részt. A magyarok közül esélyesként indul a 2009-ben Super Senior Európa-bajnoki címet nyert Csefkó Pál, de jelen lesz többek között az amerikai Jerry Miculek világrekorder is, aki kevesebb mint három másodperc alatt 12 lövést képes leadni revolverével úgy, hogy közben újra tölt.

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkeink

EPA

A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) a koronavírus-járvány miatt hétfőn törölte a június 22. és július 4. közötti időpontra tervezett magyarországi férfi junior világbajnokságot.

Szombaton rendezik a fővárosban a Csángó Bált, az idei rendezvény színpadi műsorán moldvai és gyimesi hagyományőrzők közreműködésével "babalátogatóba" invitálják a nézőket. A bált Áder János köztársasági elnök nyitja meg.

MTI Fotó

Véget értek az előfutamok a Borsodi Vágtán, a döntőbe négy felnőtt lovas és két kishuszár jutott, közülük kerül ki a győztes a délutáni döntők után. Addig koncertek és gyermekprogramok várják az érdeklődőket.

MTI Fotó

A vakáció végén szeretnének kedveskedni a magyarországi állatkertek a családoknak, akiket idén hetedik alkalommal várnak látványetetésekkel, különleges állatok simogatójával, nem mindennapi fényekkel és az állatkertek máskor nem látható titkaival.

...
2021. március 2., kedd, Lujza