Mancsra emlékeztek Miskolcon

Téma: 

Lehóczki László, a Miskolci Speciális Felderítő- és Mentőcsoport vezetője a Mancs mentőkutya emlékére tartott, "Ne hagyjuk, hogy meghamisítsák Mancs és a mentőcsoport történetét!" elnevezésű demonstráción és megemlékezésen Miskolcon, a Szinva teraszon, Mancs szobránál 2015. január 24-én.

 
mti

Kapcsolódó cikkeink

MTI Fotó Illyés Tibor

A miskolci speciális mentők kutyájának, Mancsnak különleges képességei voltak: vízfelszín alatti holttestet is tudott jelezni, a romok alatt rekedt emberekről jelezte, hogy életben vannak-e még vagy már meghaltak.

Kerekes székes embert raboltak ki Miskolcon szombaton, a bűncselekménnyel gyanúsított 40 éves helybéli asszonyt elfogták - tette közzé a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján vasárnap.

Miskolcon  veszik majd fel a 112-es segélyhívásokat

Hárommilliárd forintból Miskolcon épül ki a 112-es telefonszámon hívható országos segélyhívó egyik bázisa, amely csaknem ötszáz embernek ad majd munkát - jelentette be Kriza Ákos (archív fotó), a borsodi megyeszékhely fideszes polgármestere csütörtöki sajtótájékoztatóján.

MTI Fotó: Vajda János

Harminckilenc embert menekítettek ki a tűzoltók Miskolcon egy égő házból péntek hajnalban, majd eloltották a tüzet - olvasható a katasztrófavédelem honlapján.A lángok egy négyszintes lakóépület egyik első emeleti lakásában csaptak fel a Lorántffy Zsuzsanna...

2021. március 6., szombat, Leonóra,Inez