Megkezdte a munkáját az operatív törzs a nemzeti ünnepen

Téma: 

Megkezdte munkáját az operatív törzs az augusztus 20-i nemzeti ünnepen, és egyelőre nincs olyan rendkívüli körülmény, amely a nemzeti ünnephez kapcsolódó szabadtéri programok lebonyolítását veszélyeztetné, minden az eredeti terveknek megfelelően zajlik. Tegnap a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon Erkel: István király című művének nagysikerű, teltházas előadásával kezdődött meg a nemzeti ünnep programsorozata.

Az operatív törzs folyamatosan ülésezik a nap folyamán, így folyamatosan kapcsolatot tart többek között a Meteorológiai Szolgálattal is, és döntéseiről folyamatosan tájékoztatja a közvéleményt. 

A nemzeti ünnep eseményeit - mint minden esetben – most is az operatív törzs felügyeli, amelyben minden érintett szerv, többek között a rendőrség, a meteorológiai szolgálat, a mentők, a katasztrófavédelem képviselői jelen vannak az esemény napján reggel 8 órától egészen az utolsó program zárásáig. Az idén, miután a Balaton környékén is lesznek programok és tűzijáték, az operatív törzs Siófokon is tart fenn egy kihelyezett bázist.

Kapcsolódó cikkeink

Lapértesülés szerint az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) megkezdte a fegyverek szállítását a szíriai felkelőknek.

EPA

Nem túlzás azt mondani, hogy az Európai Parlament megkezdte a "Soros-terv" végrehajtását a képviselőtestület belügyi, állampolgári és igazságügyi bizottsága (LIBE) által a közös uniós menekültügyi rendszert szabályozó dublini rendelet módosításáról elfogadott...

hirado.hu

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan postázza az szja-tervezeteket azok számára, akiknek nincs ügyfélkapus regisztrációjuk, ezzel a lehetőséggel április 15-ig több mint 300 ezren éltek.

EPA

Megkezdték Oroszországban a SARS-CoV-2 koronavírus elleni orosz védőoltás gyártását – jelentette be az Interfax orosz hírügynökség szombaton az ország egészségügyi minisztériumára hivatkozva.

2020. szeptember 27., vasárnap, Adalbert