Megnyitották a forgalom előtt a vásárosnaményi új Tisza-hidat

Téma: 

Megnyitották a forgalom előtt a vásárosnaményi új Tisza-hidat pénteken.

A létesítmény - amely 4,2 milliárd forintos beruházással épült, 100 százalékig hazai forrásból - a Nyíregyháza-Beregszász közötti 41-es számú főút forgalmának átkelését biztosítja a folyó felett a barabás-mezőkaszonyi, beregsurány-asztélyi és a lónya-haranglábi magyar-ukrán határállomás irányába.
A forgalom megnyitása előtt tartott sajtótájékoztatón Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár, a térség országgyűlési képviselője kiemelte, hogy a híd megnyitásával jelentős mértékben javul a Tiszán túli 19 beregi település megközelíthetősége.

mti

Kapcsolódó cikkeink

MTI Fotó Máthé Zoltán

Minden eddigi rekordot megdöntött az év végi forgalom az üzletekben, a teljes kiskereskedelmi forgalom túllépheti az 1200 milliárd forintot és ebből 100 milliárdnál is többet csak ajándékokra költöttek el az emberek – mondta az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ)...

Tisza Tibor távozik

Hétfőn megegyezés született a DVTK középpályása, Tisza Tibor ügyében: a klub és a játékos közös megegyezéssel azonnali hatállyal szerződést bontott - írja a klub.

Illusztráció

A Tisza-tó régióban végre megszületett egy olyan médium, amely átfogó kommunikációt biztosít a térség lakóinak, vállalkozásainak és önkormányzatainak – jelentette ki Fazekas Sándor Tiszafüreden.

2020. február 26., szerda, Edina