Megvan az első Magyar aranyérem a Londoni olimpián!

Téma: 

Szilágyi Áron ünnepel, miután győzött az olasz Diego Occhiuzzi ellen és aranyérmet nyert a 2012-es londoni nyári olimpia férfi kard egyéni versenyének döntőjében a londoni ExCel központban 2012. július 29-én. Szilágyi Áron a magyar küldöttség első győzelmét szerezte meg a XXX. nyári játékokon.

Kapcsolódó cikkeink

Megvan a londoni olimpia első magyar érme

A legfontosabb: megvan a londoni olimpia első magyar érme, a 48 kilós Csernoviczki Éva szerezte. Napra pontosan húsz éve Kovács Antal győzelme után megvan az újabb magyar dzsúdóérem, a női szakág pedig az első érmét szerezte az olimpiák történetében.

MTI Fotó Szigetváry Zsolt

A mai nap folyamán sajnos életét vesztette egy 75 éves férfi, akit koronavírus-fertőzés gyanújával és tüdőgyulladással szállítottak a Dél-Pesti Centrumkórházba – írta a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

MTI/EPA/Sven Hoppe

Londoni pénzügyi elemzők szerint a közép-európai EU-gazdaságokban „mindenki előtt rejtély”, hogy a bérkiáramlás miért nem szűrődik át a fogyasztói szintű inflációba, de a jelenség nagy valószínűséggel azt is jelenti, hogy a térség jegybankjai a közeljövőben nem emelik...

2021. június 18., péntek, Arnold,Levente