Minden nap repülhetünk Londonba Debrecenből - Bemutatta 2014-es nyári menetrendjét a Wizz Air

Téma: 

A Wizz Air bemutatta 2014-es nyári menetrendjét, amelyben 35 ország és több mint 280 útvonal szerepel.
A légitársaság a közelmúltban bejelentette, hogy 2014-ben tizennégy új útvonalat indít, valamint hogy új bázist nyit az ukrajnai Lvovban, így most már összesen 18 bázisról kínál járatokat. Jövő év április 1-jétől minden nap lesz menetrend szerinti járat Debrecen és London között – derült ki a Wizz Air 2014-es tavaszi-nyári menetrendjéből.

Jövő év április 1-jétől minden nap lesz menetrend szerinti járat Debrecen és London között – derült ki a Wizz Air 2014-es tavaszi-nyári menetrendjéből. Míg most csak heti négy napon (hétfő, szerda, péntek, vasárnap) közlekedik Angliába a járatpár, addig ez a bejelentés fejlődés. A gépek fix időpontban fognak érkezni (11:55) illetve indulni (12:15).

Az viszont sajnos üröm az örömben, hogy az új menetrendi tájékoztatóból is kimaradt a dortmundi járat, amit még a 2013-as őszi-téli szezonban kezdtek “szüneteltetni”. Az eindhoveni desztináció viszont változatlanul heti kétszer lesz elérhető a cívisvárosból.

A Wizz Air szintén a közelmúltban jelentette be, hogy 2014-től 8 új repülőgép teljesít majd szolgálatot különböző bázisain. “A Wizz Air számos izgalmas hírt jelentett be útvonalhálózatával kapcsolatban az elmúlt néhány hónapban, ma pedig nagy örömmel mutatjuk be a 2014-es nyári menetrendünket, amelyben 8 új repülőgép fogja elhozni a még alacsonyabb árakat piacainkra” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője.

Kapcsolódó cikkeink

Bemutatta 2015-ös téli menetrendjét a Wizz Air. A low-cost légitársaság szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleménye szerint a Wizz Air az idei téli szezonban 24 országban összesen 40 úti célt tesz elérhetővé Magyarországról.

A Wizz Air ma megkezdi új Debrecen-Dortmund útvonalának működtetését. A légitársaság első dortmundi járata 2013. április 26-án 15:45-kor száll fel a debreceni repülőtérről. Az új járatra a viteldíjak 4 990 forintnál kezdődnek.

MTI Fotó

Ingyenessé teszi a nagyméretű kézipoggyászt is a magyar kötődésű Wizz Air a járatain, de a fedélzetre csak az elsőbbségi beszállással rendelkező utasok vihetik fel biztosan a csomagot - mondta Váradi József vezérigazgató az MTI-nek szerdán.

2020. február 26., szerda, Edina