Minden vasútvonal járható

Téma: 

Minden vonalon folyamatos a vasúti közlekedés, bár a szeles, havas időjárás az ország nyugati részén nehezíti a vonatközlekedést - közölte csütörtök reggel a Mávinform az MTI-vel.

A közlemény szerint a hó borította területeken, így Szombathely és Győr környékén folyamatosan tisztítják a váltókat. A szerelvények menetszele által visszahordott hó miatt ezen a területen több vonalon átlagosan 5-15 perccel hosszabb menetidővel közlekednek a vonatok.

mti

Kapcsolódó cikkeink

forrás: Internet. illusztráció

Minden a déli határon az elmúlt hónapokban szolgálatot teljesítő rendőr megkapja az elvégzett munkáért járó pénzt - jelentette ki az országos rendőr-főkapitány helyettese hétfőn Szegeden.

MTI Fotó Czeglédi Zsolt

Minden feltétel adott, hogy május 4-től az érettségi vizsgákat – kizárólag írásban – biztonságos keretek között lebonyolítsák – mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki online sajtótájékoztatóján.

EPA

Az Egyesült Államok megszüntet minden kapcsolatot az Egészségügyi Világszervezettel (WHO) – jelentette be pénteken Donald Trump amerikai elnök.

2020. november 24., kedd, Emma