Miskolci Fidesz: Valljon szint Mesterházy Attila!

Téma: 

A Fidesz szerint a szocialisták elnöke immár másodszor futamodott meg a felelősség elől, ismét nem ment el az Országgyűlés mentelmi bizottságának ülésére. Erről Kiss János, a miskolci önkormányzat Fidesz-frakciójának vezetője beszélt sajtótájékoztatón, hétfőn.

A politikus a miskolci sportcsarnok előtt tartott tájékoztatót, miközben az intézményben már legalább két-három ezren várták Mesterházy Attilát, aki hétfőn előbb Mezőkövesden, majd Ózdon kampányolt a "kormányváltó erők" két ottani képviselőjelöltje, Nyeste László, illetve Nyakó István mellett, hétfőn este pedig Miskolcon lakossági fórumon vesz részt.

    Kiss János úgy fogalmazott: a miskolciak azt várják, hogy Mesterházy Attila "viselkedjen végre felnőtt ember módjára és valljon végre szint!".    Mint mondta: "most, hogy az egyetlen ember, Welsz Tamás meghalt, aki személyesen el tudta volna mondani a rendőrségnek, hogy hány szocialista politikus érintett ez a példátlan bűncselekmény-sorozat, Mesterházy Attilán a sor!".    A miskolci önkormányzat Fidesz-frakciójának vezetője mindehhez hozzátette: azt várják Mesterházy Attilától, hogy jelenjen meg az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának soron következő ülésén és valljon szint, mint tud arról, hogy van-e más szocialista politikusnak is afrikai útlevele és titkos bankszámlája, és ha igen, kik azok?

-mti-

Kapcsolódó cikkeink

KDNP: valljon színt az új köntösbe bújt balliberális koalíció!

A Kereszténydemokrata Néppárt szerint itt az ideje, hogy az új köntösbe bújt bukott balliberális koalíció színt valljon, és a Bajnai-Gyurcsány-Mesterházy társaság azonnal közölje, mit vesznek el a magyar családoktól.

Fidesz: Mesterházy Attila menekül a felelősség elől

A Fidesz szerint Mesterházy Attila menekül a felelősség elől, és a szentendrei gát megtekintése helyett jobb lett volna, ha az Országgyűlés mentelmi bizottságának ülésén ad számot arról, milyen szerepe van a Simon-ügyben.

 A Fidesz kezdeményezi Mesterházy Attila meghallgatását

A Fidesz kezdeményezi Mesterházy Attila, MSZP-elnök meghallgatását az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának keddi ülésén. A nagyobbik kormánypárt ezt hétfőn közölte az MTI-vel.

Plagizálással vádolja a Fidesz miskolci önkormányzati képviselőcsoportja a baloldali vezetésű városházát, szerintük összeollózták, összelopták a gazdasági programot.

2020. szeptember 30., szerda, Jeromos