Nagy Bandó András párton kívüliként az LMP képviselőjelöltje lesz

Téma: 

Nagy Bandó András az LMP egyéni képviselőjelöltje lesz a 2014-es választáson – adta hírül a Lehet Más a Politika honlapján. A humorista, aki Hódmezővásárhely központú választókerületben száll harcba a mandátumért, azt írja, párton kívüli jelöltként méretteti meg magát és nem az LMP támogatásával indul, hanem „ellenkezőleg: a párt élvezheti a támogatásomat”.

Az LMP portálján közzétett írásában Nagy Bandó András úgy fogalmaz: a kétoldali támadások kereszttüzébe került, az ellenfelek által esélytelennek ítélt, újra kicsivé lett párt mellett áll ki, hogy fölhívja a választók figyelmét arra, amiben ő is évtizedek óta hisz, és ami a párt nevében is ott van: lehet más a politika.

Hangsúlyozza, humoristaként, íróként, publicistaként és magyar polgárként is a kisembereknek nevezett, nagy gondokkal megküzdő, kis keresetből élő, hajnaltól napestig dolgozó emberekért szólt és állt ki. „Most egy kis költségvetésből gazdálkodó, nagy, országos gondok miatt szót emelő, a parlamenti küszöb eléréséért küzdő párt mellé álltam, és álltam ki mellette” – teszi hozzá. Az önmagát szabadelvű keresztényként, szociálisan érzékeny konzervatívként, bátor demokrataként, szenvedélyes zöldként, és szívből jövő nemzeti érzéssel megáldott magyarként jellemző Nagy Bandó András kiemeli: ilyen marad akkor is, ha megnyeri választási körzetét. Leszögezi: képviselőként nem válik „szavazógéppé”, nem voksol mindenáron a kormányzó koalíció ellen és minden esetben mérlegelni fog.

Hangsúlyozza, hogy párton kívüli jelöltként vállalja a megméretést, és arra biztat „más hiteles személyiségeket is”, hogy mutassák meg magukat, és segítsék a „kevés eséllyel is elveihez ragaszkodó pártot”. Hozzáteszi: a 2014-es választási kampányban nem az LMP támogatásával indul, „ellenkezőleg: a párt élvezheti a támogatásomat”. Kijelenti azt is, nem csak a sikeres kormányváltás győzelem, mert az optimizmus és a tisztesség hosszú távon kamatozik.

Kapcsolódó cikkeink

MTI Fotó

Ingyenessé teszi a nagyméretű kézipoggyászt is a magyar kötődésű Wizz Air a járatain, de a fedélzetre csak az elsőbbségi beszállással rendelkező utasok vihetik fel biztosan a csomagot - mondta Váradi József vezérigazgató az MTI-nek szerdán.

A fehér karácsony valószínűsége az idén az ország északkeleti részén 60 százalék, másutt csak 10 százalék - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön a honlapján.

 

  • November 4–től  november 8–áig, minden nap forgalomlassító demonstrációt lesz reggel 7-8 óra, valamint délután 16-17 óra között.  

MTI Fotó: Ujvári Sándor

Az igazságügyi minisztérium parlamenti államtitkára szerint "másként nem is nagyon képzelhető el a tiltott határátlépés, mint ennek a határzárnak a megrongálásával", tehát azt csak úgy akadályozhatják meg, ha annak megrongálását büntethetővé teszik.Elegendő...

2019. augusztus 19., hétfő, Huba