Nagyobb biztonságban Jánosháza is

Téma: 

Egy város polgárosodásának vannak látványos, kézzel fogható eredményei: felújított középületek, jobb ellátás, fejlődő intézmények – mondta V. Németh Zsolt vidékfejlesztsésért felelős államtitkár, a térség országgyűlési képviselője szerdán, amikor Kontrát Károllyal közösen átadták a jánosházai rendőrőrsöt.
Ennél is fontosabb, hogy az öt hónappal ezelőtt városi címet elnyert Jánosháza ennek következtében nagyobb állami támogatásokhoz jut, amellyel a helyiek mernek is élni – fogalmazott V. Németh Zsolt. A jánosháziak már felelős városi polgárként tekintenek önmagukra és településükre, nagyobb elismeréssel és figyelemmel.

Az államtitkár kiemelte: a jánosházai rendőrőrs ezt az elismerést erősíti, mely büszkén jelképezi azokat az embereket, akik a városra vigyáznak. A felújított és jól felszerelt önkormányzati épületben most már rendelkezésére áll minden anyagi és tárgyi feltétel ahhoz, hogy munkájuk és hivatásuk a leghatékonyabban végezhessék.

A létesítmény átadása alkalmából rendezett ünnepségen részt vett Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára is, aki köszöntőjében hangsúlyozta, fontos mérföldkő, de nem végállomás a közbiztonság növelése területén a jánosházi rendőrőrs működésének megkezdése.

(VM/BM)

Kapcsolódó cikkeink

Operafesztivál: jövőre a plusz jel kap nagyobb hangsúlyt

A miskolci operafesztivál repertoárjában jövőre a plusz jel kap nagyobb hangsúlyt

EPA/Yoan Valat

A világnak egyre nagyobb szüksége van a tudományra, az innovatív megközelítésekre a különböző ágazatokban, emellett pedig határozott kapcsolatokra a tudomány és a politika között - mondta Irina Bokova, az UNESCO főigazgatója a Tudományos világfórum szombati záróülésén...

MTI Fotó

Európai szintű szemléletváltásra van szükség: nagyobb szerepet kell adni az európai uniós migrációs politikában a lakosság biztonságának - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 Ma este című műsorában.

MTI Fotó

A diákhitel iránt idén jóval nagyobb az érdeklődés a korábbi évekhez képest a számos kedvező változás miatt – mondta Imre Zita, a Diákhitel Központ kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatornán kedden.

2019. augusztus 24., szombat, Bertalan