Nagyobb biztonságban Jánosháza is

Írta: itv , - Frissítve: 23rd January, 2014 - 3:19pm

Téma: 

Egy város polgárosodásának vannak látványos, kézzel fogható eredményei: felújított középületek, jobb ellátás, fejlődő intézmények – mondta V. Németh Zsolt vidékfejlesztsésért felelős államtitkár, a térség országgyűlési képviselője szerdán, amikor Kontrát Károllyal közösen átadták a jánosházai rendőrőrsöt.
Ennél is fontosabb, hogy az öt hónappal ezelőtt városi címet elnyert Jánosháza ennek következtében nagyobb állami támogatásokhoz jut, amellyel a helyiek mernek is élni – fogalmazott V. Németh Zsolt. A jánosháziak már felelős városi polgárként tekintenek önmagukra és településükre, nagyobb elismeréssel és figyelemmel.

Az államtitkár kiemelte: a jánosházai rendőrőrs ezt az elismerést erősíti, mely büszkén jelképezi azokat az embereket, akik a városra vigyáznak. A felújított és jól felszerelt önkormányzati épületben most már rendelkezésére áll minden anyagi és tárgyi feltétel ahhoz, hogy munkájuk és hivatásuk a leghatékonyabban végezhessék.

A létesítmény átadása alkalmából rendezett ünnepségen részt vett Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára is, aki köszöntőjében hangsúlyozta, fontos mérföldkő, de nem végállomás a közbiztonság növelése területén a jánosházi rendőrőrs működésének megkezdése.

(VM/BM)

Kapcsolódó cikkeink