Nógrádi: A csütörtöki választás vízválasztó lesz Nagy-Britanniában

Téma: 

Csütörtökön megtartják az előrehozott parlamenti választásokat Nagy-Britanniában - a választásokról Nógrádi György nyilatkozott az M1 Ma Reggel című műsorában.

Elmondta, hogy az elmúlt hat évben 19 000 rendőrt bocsátottak el Nagy-Britanniában, és a Munkáspárt jelenleg ezt kihasználva támadja Theresa Mayt.

Nógrádi György az érme két oldalához hasonlította Theresa May munkásságát, aki szerint May sikeres volt, mint belügyminiszter, ám kudarc jellemzi miniszterelnökségét.

A Munkáspárt Nógrádi elmondása szerint rendkívül könnyű pozícióban van, hiszen nincs kormányzati felelőssége, a kérdés az, hogy a csütörtöki választásokig milyen újítást tud hozni, ám, ha Theresa May marad, végre elkezdődnek a tárgyalások az Európai Uniós kilépésről – mondta el Nógrádi György.

A csütörtöki választás vízválasztó lesz Nagy-Britanniában – hangsúlyozta Nógrádi.

Forrás: hirado.hu, M1

Kapcsolódó cikkeink

Nagy Bandó András párton kívüliként az LMP képviselőjelöltje lesz

Nagy Bandó András az LMP egyéni képviselőjelöltje lesz a 2014-es választáson – adta hírül a Lehet Más a Politika honlapján.

MTI Fotó

Ingyenessé teszi a nagyméretű kézipoggyászt is a magyar kötődésű Wizz Air a járatain, de a fedélzetre csak az elsőbbségi beszállással rendelkező utasok vihetik fel biztosan a csomagot - mondta Váradi József vezérigazgató az MTI-nek szerdán.

EPA

Az Európai Bizottság Brexit-főtárgyalója szerint nem az Európai Unió hibája lesz, ha Nagy-Britannia megállapodás nélkül lép ki az EU-ból.

A fehér karácsony valószínűsége az idén az ország északkeleti részén 60 százalék, másutt csak 10 százalék - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön a honlapján.

2020. február 22., szombat, Gerzson