Ölt a szénmonoxid

Téma: 

Holtan találtak egy nőt a tűzoltók egy csobaji családi házban, akinek vélhetően szénmonoxid-mérgezés okozta a halálát, tudta meg az Irány Televízió Hudák Andreától, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság osztályvezetőjétől. A tűzoltókat a mentők riasztották, mert egy férfit kellett kihozniuk a csobaji családi házból, ám amikor bementek, egy halott nőt is találtak. A férfit a nyíregyházi kórházban ápolják, állapota kielégítő, de a család kérésére többet nem árulnak el.

ITV

Kapcsolódó cikkeink

MTI Fotó Balázs Attila

A minimálbér emelkedésével január elsejétől 225 288 forintra nő a gyermekgondozási díj (gyed) maximális összege – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma kedden az MTI-vel.

MTI Fotó Mohai Balázs

Jézus a közvetítő, ő teremt békét Isten és a tévútra sodródó emberiség között - mondta Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek szenteste a budapesti Szent István-bazilikában.

MTI Fotó Szigetváry Zsolt

Megemlékeztek a polgári nemzetbiztonsági szolgálatok ünnepnapjáról hétfőn az Országgyűlés ülésén. Napirend előtt ellenzéki képviselők a kormány koronavírus-járvánnyal kapcsolatos intézkedéseit bírálták.

A MÁV-START Zrt. ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásáról Sátoraljaújhelyre, a 2013. augusztus 17-én megrendezésre kerülő Pálházi Állami Erdei Vasút Kisvasúti Napjára vonattal utazóknak.

2021. április 13., kedd, Ida