Önkormányzat 2014 - Kövér: ez a választás fontosabb, mint eddig bármelyik volt

Téma: 

„A mostani választás minimum huszonöt százalékkal fontosabb, mint eddig bármelyik volt, hiszen ez már öt évre szól” – mondta Kövér László Isaszegen egy lakossági fórumon pénteken.

    Az Országgyűlés elnöke szerint az a legfontosabb, hogy helyben megfelelő kezekben legyen a település élete; megfelelő rálátással, korrektséggel, fölkészültséggel és szorgalommal megáldott embereket érdemes választani. 

    Olyan emberekre érdemes voksolni, akikben megvan az együttműködésre való készség és képesség - mondta Kövér László. Együtt kell működni a képviselőtársakkal, a település lakóival és mindazokkal, akikkel a közös munka jelentős mértékben meghatározza az adott közösség fejlődését - tette hozzá. 

 

mti

Kapcsolódó cikkeink

Internet

Folytatódik az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) által koordinált központi szúnyogirtási program; ezen a héten 18 ezer hektáron, a többi között a Tisza-tónál gyérítik a vérszívókat - közölte az OKF kedden a honlapján.

MTI Fotó

Több mint 1300 milliárd forintról született eddig döntés a Vidékfejlesztési Programban, ami 176 ezer kérelem támogatását jelenti – közölte az Agrárminisztérium szombaton az MTI-vel.

Balczó: A pénznél a jogalkotás fontosabb

A Jobbik képviselője szerint annál, hogy mennyi uniós forrás érkezik Magyarországra, sokkal fontosabb, hogy a jogalkotás terén olyan eredményeket érjenek el, melyek önmagukban nagyobb mozgásteret biztosítanak Magyarországnak.

MTI Fotó

Meg lehet előzni a hazánkban tomboló népbetegségeket, ha odafigyelünk a kicsik egészséges életmódjára – húzta alá Rétvári Bence.

2019. július 17., szerda, Endre,Elek