Orbán Viktor az Audi igazgatótanácsának elnökével tárgyalt

Téma: 

Az Audi Hungaria eredményeiről és terveiről tárgyalt Orbán Viktor kormányfő és Bram Schot, az Audi AG igazgatótanácsának elnöke csütörtökön Budapesten, a Karmelita kolostorban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke csütörtökön.

 

A megbeszélésen Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, Borkai Zsolt, Győr polgármestere, Ésik Róbert, a Nemzeti Befektetési Ügynökség elnöke, valamint Peter Kössler, az Audi AG igazgatótanácsának termelésért felelős tagja és Achim Heinfling, az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöke is részt vett.

MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Bram Schot a kinevezése óta most tárgyalt először a magyar kormány képviselőivel. A személyes bemutatkozás után ismertette Orbán Viktorral az Audi Hungaria eredményeit. A megbeszélésen szóba kerültek Magyarország mint beruházási célpont versenyképességének a cég számára fontos szempontjai is – közölte a sajtófőnök.

Forrás: MTI

Kép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

 

Kapcsolódó cikkeink

Az igazgató az ingolstadti Audi AG-től vált a magyar vállalathoz. Az okleveles gépészmérnök 14 éve dolgozik az Audi AG-nél.

MTI/EPA/Ian Langsdon

A dízelbotrány megcsapolta az Audi nyereségét, és a hibás Takata légzsákokkal ellátott autók visszahívása tovább rontotta az eredményt.

MTI/EPA/Martial Trezzini

A jövőben Győrben készül a korábban spanyolországi Martorellben gyártott Audi Q3, a cég legkisebb szabadidő-autója, miután a német Audi AG változtatott globális termelési hálózatán - tájékoztatta az Audi Hungaria Motor Kft.

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Összességében visszafoghatja beruházásait az Audi, ám az Audi Hungariánál a győri gyárban mégis minden idők legjobb évére számítanak; további fejlesztéseket hajtanak végre, a létszámot nem csökkentik - írta hétfői számában a Népszabadság.A lap közlése szerint...

2020. november 24., kedd, Emma