Orbán Viktor: A húsvét utáni első-második napon meglesz a 2,5 milliomodik beoltott

Téma: 

Orbán Viktor miniszterelnök húsvétvasárnap reggel meglátogatta a Hungaropharma X. kerületi telephelyét, ahonnan minden hajnalban elindulnak a vakcinaszállítmányok az oltópontokra – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

hirado.hu

A miniszterelnök a helyszínen készült videójában, amely a közösségi oldalán látható, elmondta: az oltásnál mindig az ápolónőkre és orvosokra gondolunk, pedig kellene gondolnunk a rakodómunkásokra, pilótákra, sofőrökre, anyagkiadókra is, hiszen az ő munkájukkal kezdődhet meg az oltás.

Ezt a munkát minden hajnalban elvégzik. Ma is így van, és jó esélyünk van arra, hogy ha holnap és holnapután is rendben mennek a dolgok, akkor a húsvét utáni első-második napon meglesz a 2,5 milliomodik beoltott” – fogalmazott Orbán Viktor.

Forrás: MTI

Kép: hirado.hu

Kapcsolódó cikkeink

MTI Fotó

A járványügyi intézkedéseket az oltás időtartama alatt is fenntartjuk, addig, amíg az átoltottság kellő mértékű nem lesz – mondta Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere az Életközelben legújabb adásában.

MTI Fotó Szigetváry Zsolt

Hétfőn és kedden is lesznek központi megemlékezések a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából.

A rendőrök a bejelentés után néhány órán belül elfogták azt a két fiatal taktakenézi férfit, akik egy miskolci férfit a lakásában megkötöztek, bántalmaztak, majd különféle értékeket tulajdonítottak el tőle.

 

2021. április 13., kedd, Ida